Uitgelicht

Mede dankzij onze exposanten zetten wij ook dit jaar een mooie vakbeurs neer. In deze tijden is verbinding meer dan ooit het sleutelwoord om te netwerken, kennis te verbreden, leads te genereren en zaken te doen. Die verbinding creëren wij met en tijdens MIX Noordoost. In deze rubriek geven wij een kijkje achter de schermen bij onze exposanten en de organisatie.

Rapro Metaal

Eigenaar Raimon Reimink van RAPRO Metaal verteld meer over zijn organisatie en motivatie om deel te nemen aan MIX Noordoost.

Wat doet RAPRO Metaal?

RAPRO METAAL is een dynamisch metaalbedrijf. Wij zijn een creatieve en deskundige partner voor al jouw plaatwerk in de machinebouw, apparatenbouw en hightech industrie.

Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in de plaatwerkproductie en de daarvoor bestemde productiemogelijkheden, heeft RAPRO METAAL de ervaring om jou te kunnen ondersteunen in het productieproces. Wij denken met je mee over de juiste productietechnieken. Vanuit onze vestiging in Raalte produceren wij hoogwaardige producten/halffabricaten in staal, roestvast staal en aluminium.

Welke dromen, wensen, ambities hebben jullie voor de toekomst?

Rapro metaal wil graag bekend worden  als leverancier van hoogwaardige plaatwerk producten en ontwikkelen als een professionele partner. 

Welk effect heeft de corona-uitbraak en de getroffen maatregelen op de organisatie en hoe gaan jullie hier mee om?

De corona heeft zeker effect op de start van mijn onderneming. Maar dit zal mij zeker niet uit het veld slaan. Als je geen ondernemer bent zul je ook niet starten in z’n tijd.

Wat vind je van de opzet van MIX Noordoost?

De opzet vind ik een goede opzet. Daarnaast vind ik het een interessante beurs. In een korte tijd kun je je bedrijf laten zien aan bedrijven hier in de omgeving en je spreekt en ziet veel mensen. Dit is voor mij en met de opstart van veel toegevoegde waarde. Verwacht ook veel van deze beurs.

Waarom is deelname aan  MIX Noordoost  voor jullie bedrijf belangrijk?

Naamsbekendheid opbouwen en je bedrijf laten zien aan andere bedrijven uit de regio. 

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van Rapro Metaal:

Scroll naar top