KENNISPROGRAMMA

VISIT THE FUTURE KENNISTHEATER

Meer dan 50% van de bezoekers is op zoek naar kennis! MIX Noordoost speelt hier op in met een uitgebreid kennisprogramma. In het nieuwe kennistheater verreiken bezoekers hun kennis via praktische kennissessies, workshops en paneldiscussies. Lever als exposant een bijdrage aan het kennisprogramma van MIX Noordoost 2021. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Stap in de toekomst van Noordoost-Nederland en ontdek de nieuwste ontwikkelingen van de maakindustrie in het kennistheater. Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

WERKGEVER VAN DE TOEKOMST

Veel bedrijven in de branche hebben een enorme uitdaging met het vinden van nieuwe medewerkers. Met name technisch geschoolde medewerkers zijn lastig te vinden. Om die reden hebben we de themaroute ‘Werkgever van de toekomst’. Met deze route verbindt MIX Noordoost het bedrijfsleven en het onderwijs. We bieden hier de mogelijkheid voor bedrijven om zich te presenteren. Werkgever en werknemers ontmoeten elkaar op MIX Noordoost en kunnen hier het verschil maken! 

TECHNOLOGIESTRAAT

De bezoekers kunnen vooraanstaande robotleveranciers ontmoeten om het productieproces te robotiseren. Automatisering en robotisering worden steeds belangrijker binnen de maakindustrie, hier liggen enorme kansen – maar er liggen ook nog veel technische vraagstukken. Op de Technologiestraat van MIX Noordoost komen deze technische vraagstukken samen met slimme oplossingen: de allernieuwste productietechnieken die de bezoeker kan voelen, zien en beleven.