Hoe Maakt u Het? Renate Meulenkamp – Back van Drabo Hardenberg B.V.

Op 18 en 19 mei 2022 vindt Maakindustrie Expo Noordoost (MIX) plaats, het regionale event op het gebied van inkopen en uitbesteden in de maakindustrie. Maar dit duurt nog ongeveer een jaar, en in de tussentijd willen wij onze rol als verbinder van de regio blijven vervullen. 

Daarom willen wij nu maakbedrijven uit de regio een podium bieden, met onze gloednieuwe podcast: de Hoe Maakt U Het? Podcast.

In deze podcast behandelen we, samen met maakbedrijven uit de regio, relevante topics uit de maakindustrie, zoals: circulair ondernemen, Women in Tech, zakendoen in Duitsland, duurzaamheid en nog veel meer. Zo kunnen maakbedrijven uit de regio hun visie en ontwikkelingen met ons delen.

Hieronder vind je de eerste aflevering met Renate Meulenkamp Back van Drabo Hardenberg B.V., we gingen met haar in gesprek over Women in Tech. Ze vertelt ons meer over hoe zij het ervaart/heeft ervaren om als vrouw werkzaam te zijn in een sector waarin voornamelijk mannen werkzaam zijn. Ook vertelt ze ons meer over wat Drabo Hardenberg B.V. doet en hoe zij de toekomst voor zich ziet.

De aflevering is te beluisteren op Spotify, Anchor, YouTube, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts en RadioPublic. Klik op de afbeelding hieronder om de podcast te beluisteren. Veel luisterplezier!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top