ZIMM Verdere ontwikkeling beproefde Z-serie

ZIMM Verdere ontwikkeling beproefde Z-serie

Beschrijving

De ZE-serie heeft niet alleen een nieuwe bouwgrootte (200 kN) maar ook een nieuw ontwerp met een gladder oppervlak, voor een betere corrosiebescherming. Bovendien zijn de afmetingen van de ZE serie identiek en dus één op één uitwisselbaar met de bekend Z-serie.

Nieuw is, dat de montagegaten in de flens van de nieuwe ZE-serie nu ook op trek kunnen worden belast bij volledige nominale belasting.

De hoogwaardige wormwielsets zijn opnieuw verbeterd, dit betekent minder speling in de wormwieloverbrenging en een langere levensduur.

De bekende Z-serie hefschroefspindels van ZIMM wordt vervangen door de ZE-serie. Het betreft een ontwikkeling waarmee deze hefschroefspindel naast een nieuwe bouwgrootte (200 kN), vooral ook een nóg hogere kwaliteit krijgt en verhoogde prestaties.

Daarnaast is er een optionele “High Performance” versie, een olie-gevulde uitvoering, speciaal voor hoge belastingen. Deze versie heeft hetzelfde ontwerp aan de buitenkant, gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteitscomponenten aan de binnenkant. Dit zorgt voor een toename van de inschakelduur met 70%

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top