Een hardware portefeuille voor Bitcoin en digitale munten

Een hardware portefeuille voor Bitcoin en digitale munten

Beschrijving

Naast cryptografische uitdagingen, waren er ook vormtechnische uitdagingen om de bijhorende elektronica en touchscreen van een waterdichte behuizing te voorzien. Daarvoor nam Comate Engineering & Design uit Leuven contact op met Pedeo Hogedrukgieterij in Oudenaarde.
Jeroen Meybosch, projectingenieur bij Comate: “We stellen de aanpak van Pedeo erg op prijs, ze dompelen zich mee onder in de wereld waarin wij als ontwerpers zitten en ze denken telkens een stap vooruit om oplossingen voor mogelijke toekomstige problemen of uitdagingen te voorzien. Die transparante aanpak van hun co-design filosofie hielp ons om van ontwerpfase tot serieproductie steeds op het geplande schema te kunnen blijven. Dat het bedrijf ook in België gevestigd is, was voor ons een troef”.

Nabijheid van de klant in B2B in coronatijden.

“We hebben klantnabijheid al decennia als troef. Creatief meedenken en korte toeleveringsketens zijn troeven die we binnen een post-corona tijdperk zelfs nog meer kunnen inzetten om onze klanten en partners te ontzorgen”, aldus Piet D’Haeyer, managing director van Pedeo Hogedrukgieterij.

Ruben Merre, CEO en medeoprichter van NGRAVE beaamt dit: “Naast de sterke samenwerking met Pedeo, vinden we het ook belangrijk dat onze partners heel nabij gelegen zijn. De complexiteit van het ontwerp van de NGRAVE ZERO zorgt ervoor dat we genoodzaakt zijn om soms snel te schakelen tussen onze verschillende partners. Dan is het goed dat wij deze dan allen samen rond de tafel kunnen brengen.”

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top