Beslis snel en profiteer!

Beslis snel en profiteer!

Op tijd inschrijven is maximaal profiteren! Schrijf je snel in voor Maakindustrie Expo, dan profiteer jij van extra zichtbaarheid voor jullie bedrijf in aanloop naar én op de beurs. Ook in aanloop naar de beurs zijn wij in verbinding met de maakindustrie. Als je je op tijd inschrijft, nemen wij jou dan ook extra mee in onze communicatie. Als je je inschrijft (en bevestigt) vóór 28 februari 2023 ontvang je van ons een marketingpakket ter waarde van €450,-  cadeau!

Schrijf je in én bevestig je jouw deelname voor het einde van 2022, dan krijg je het volgende van ons:

 • Een post op ons LinkedIn-kanaal met meer dan 1400 volgers uit de industrie;
  We gaan graag met je in overleg over de inhoud van dit bericht. Zo is iedereen op de hoogte van jouw deelname!
 • Een item in de bezoekersmailing over jouw innovatie, product of bedrijf;
  Hier is uitgebreider ruimte voor jouw verhaal. Licht je innovatie, product of bedrijf toe zodat bezoekers precies weten wat jij hen kunt laten zien op je stand. Wanneer bezoekers hun route alvast uitstippelen, zullen ze niet vergeten jouw stand te bezoeken tijdens het event.
 • Een artikel op deze website;
  In samenwerking met jou schrijven wij een artikel over jouw bedrijf. Dit is dé kans om jullie bedrijf alvast uitgebreid voor te stellen aan bezoekers. Deel deze weer op je eigen kanalen voor nog meer zichtbaarheid.
 • Whitepaper over social selling
  Hoe zet je LinkedIn maximaal in om nog meer leads te genereren? Dat lees je in onze whitepaper over het inzetten van LinkedIn als onderdeel van je sales strategie. Haal het maximale uit je netwerk én dat van je connecties en bereik de juiste doelgroep op een laagdrempelige manier. 
 • De mogelijkheid een tijdslot te reserveren voor een kennissessie tijdens de beurs.
  Tijdens de beurs jouw kennis en expertise laten zien aan onze bezoekers? Daar krijg je extra goed de gelegenheid voor door te spreken tijdens een kennissessie op de beurs. Als je gebruik maakt van deze actie kun je gratis een tijdslot reserveren om de geïnteresseerde bezoekers toe te spreken. 
Scroll naar top