Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen?

Ontmoet 4000 vakmensen in 2 dagen uit allerlei sectoren binnen de maakindustrie in Noordoost Nederland en het grensgebied van Duitsland. Laat zien wat jij hen te bieden hebt, scoor nieuwe leeds, deel je kennis en ontmoet je collega’s uit de branche. Laat zien welk component jij in huis hebt om het gezamenlijke doel van de maakindustrie te bereiken. 

EasyGo

Een nieuw onderdeel van je deelname aan MIX Noordoost is EasyGo. Dit is een servicepakket waarmee je je zichtbaarheid voorafgaand en tijdens beurs vergroot. Voor elke beursdoelstelling is er een passend pakket. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit je beursdeelname haalt!

Wie is de bezoeker

De bezoekers van MIX Noordoost zijn beslissers en mede beslissers uit de maakindustrie in Noordoost Nederland. Zij zijn altijd bezig met het optimaliseren van hun product of het proces hiervan. Help jij ze hiermee? Ontmoet daarnaast ook de werknemer van de toekomst.

COVID-19

De veiligheid van jou en de bezoeker waren nog nooit zo belangrijk. Wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de beurs veilig is. Samen maken we de beurs veilig voor iedereen!

Wil je meer informatie of deelnemen?

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij kan bijdragen aan het gezamenlijke doel van de maakindustrie? Ga het gesprek eens aan met onze adviseur! 

Scroll naar top