Ik ben exposant
Smart Badge

HAAL EXTRA RENDEMENT UIT JOUW BADGELEZER

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met jouw badgelezer ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

Jouw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die jij niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat jouw bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van jouw bezoekers. Vraag hen om jouw informatie te verzamelen door met hun badge jouw badgelezer te scannen. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smartbadge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

Wat moet jij doen tijdens de beurs?

  1. Haal jouw gebruiksklare badgelezer tijdens de opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
  2. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van jouw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor jou klaar!
  3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar jij de badgelezer wilt.
  4. Verwijder de strip op jouw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. Jij mag ook jouw eigen verwijderbare hechtmiddel gebruiken.
  5. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  6. Breng de badgelezer terug naar het Business Ponit/Beurssecretariaat op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  7. Als jij GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Jij kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je GoVisibility hebt, kan je nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top