Ik ben exposant

Praktische informatie

Het is belangrijk dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op je beursdeelname aan MIX Noordoost. Zo zorg je ervoor dat je het maximale uit je beursdeelname haalt. Alle praktische informatie zoals het plaatsen van bestellingen, standhoudersbadges en op- en afbouwdagen hebben we voor je verzameld 

EasyGo

EasyGo is een servicepakket voor alle exposanten. Het pakket boost jouw zichtbaarheid, bereikbaarheid en ROI.

My Easyfairs

In My Easyfairs vorm je een persoonlijk bedrijfsprofiel, vind je diverse documenten en kan je bestellingen plaatsen voor jouw stand.

COVID-19

We nemen uiteraard alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat de bers veilig is.

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Als exposant kan je een reader plaatsen bij je stand. Deze reader kunnen bezoekers scannen met hun Smart Badge. Wanneer je reader wordt gescand, ontvangt de bezoeker jou aangeleverde informatie in zijn mailbox.

Wij maken jouw deelname "easy"

Wij maken het 'Easy' om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met (potentiële) relaties én om zaken te doen. Als exposant hoef je je alleen nog druk te maken over jouw eigen doelen tijdens de beursdeelname. Wij zorgen voor de rest!

Laat jouw klanten weten dat je deelneemt

Jouw deelname promoten

Wij stellen marketingmiddelen beschikbaar zodat jij jouw beursdeelname kenbaar kan maken aan (potentiële) relaties.

Nodig je relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van relaties via de uitnodigingsservice. Dit is een belangrijke marketingdoel waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jou business

Scroll naar top