IMS Nederland BV

Over ons

IMS Nederland is al sinds 1954 een allround leverancier en distributeur van staal, roestvast staal en aluminium. De onderneming is zowel ISO9001:2015 als CE gecertificeerd.

IMS Nederland is met een breed assortiment staal, roestvast staal en aluminium al sinds 1954 thuis in de metaalverwerkende industrie. De onderneming is CE- en ISO 9001:2015 gecertificeerd en staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Voor de verspanende industrie heeft IMS Nederland zeer uitgebreide mogelijkheden met diverse kwaliteiten staf en machinebuis uit voorraad. Een breed aanbod buizen en platen en maakt het assortiment compleet.

Niet alleen het uitgebreide aanbod maakt IMS Nederland tot een leverancier van formaat. Ook en vooral het kwalitatieve maatwerk speelt een sleutelrol. Sinds 2018 is er, naast de vestigingen in Zwijndrecht en Londerzeel (B), een derde uitvalsbasis in Roosendaal. Deze locatie is helemaal ingericht op het afleveren van grote (afroep)orders van op maat gezaagde stukken. Recent is er een gloednieuwe zaagautomaat geplaatst die diameters tot 560 mm zaagt met de hoogste nauwkeurigheid. Dankzij een meerspan-inrichting kunnen meerdere lengtes materiaal naast elkaar worden gezaagd, waardoor het zagen van grote partijen veel sneller gaat en de totale zaagcapaciteit meer dan verdubbeld is.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top