MIX in de maak! een blog

Het is nog vroeg wanneer ik deze vrijdagochtend begin aan mijn werkdag. Een strak blauwe lucht, de zon schijnt en de vogeltjes beginnen alweer op tijd te fluiten. Onder het genot van een bakkie koffie start ik mijn computer op. Het raam staat lekker open op mijn werkkamer zodat ik nog even van de frisse ochtendlucht kan genieten. Tja, we werken nog steeds thuis en de verplaatsing van MIX Noordoost naar mei 2022 is inmiddels een feit.

Ik denk ondertussen na over hoe we jullie het komende 1,5 jaar mee kunnen nemen in de aanloop naar het evenement voor de maakindustrie in Noordoost Nederland. Juist in deze uitdagende tijden vind ik open communicatie belangrijk. En 1,5 jaar is best een lange tijd bedenk ik me. Dus hoe ga ik dat aanpakken?

Er gaat eigenlijk geen week voorbij waarin ik me verveel. We werken aan veel leuke dingen…wat vaak voor buitenstaanders niet direct zichtbaar is. Waarom neem ik jullie niet mee in dit verhaal en vertel ik wat we achter de schermen doen? Het idee van een blog is ontstaan!

Maandelijks geef ik jullie een kijkje achter de schermen. Niet letterlijk, maar door een verhaal te schrijven op papier. Ik bel mijn collega’s voor de zekerheid even op om te toetsen wat zij er van vinden. Ook enthousiast! Nu moeten we alleen de naam nog bepalen. Maar aan ideeën geen gebrek. In een korte brainstorm sessie komt er van alles voorbij. Uiteindelijk kiezen we voor: MIX in de maak!

Deze blog gaat alles omvatten: van onderzoek tot concept, van ontwikkeling tot uitvoering. 
Lees je met ons mee? In de volgende blog vertel ik je hoe het concept voor MIX Noordoost tot stand is gekomen. Ik kijk nog even door het raam naar buiten en snuif de frisse lucht in.
Dit gaat helemaal goed komen! Nu genieten van het weekend!

Tot volgende maand,

Groetjes Maaike
Marketeer | Strateeg | Conceptmaker

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top