Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

MIX in de maak: eerste impressie

In de vorige blog vertelde ik over de start van het nieuwe seizoen. Inmiddels zijn we ruim een maand verder, hebben we al heel wat beurzen bezocht en ervaren we ook dat onze bezoekers en exposanten blij zijn. Wij hebben vooral lekker veel inspiratie op kunnen doen.

Voor MIX Noordoost hebben wij een mooi beeld voor ogen. Het is een event voor de maker van vandaag én morgen. We zetten de regio op de kaart dus laten we ook zien wat er allemaal wordt gemaakt: een soort museum! Omdat we trots zijn op wat we doen hier in Noordoost Nederland.
De beursvloer staat in het teken van de keten van het maken van een product. Je loopt letterlijk door het hele proces. En dat begint bij een idee. Die wordt ontwikkelt en uitgedacht. Je maakt een keuze welke materialen je gaat gebruiken. Dan wordt er een prototype gemaakt en wordt deze getest. Daarna gaan we over naar het produceren en het assembleren. Met als eindresultaat: het product! Dat gaat de bezoeker allemaal zien en ervaren. Hoe tof is dat?!

De komende weken gaan we ons voorbereiden op onze deelname aan FMB Zuliefermesse Maschinenbau in Duitsland. FMB is een soortgelijk event voor de maakindustrie in Duitsland. Hier zijn ook veel Nederlandse bedrijven uit onze regio te vinden. We staan er om ons concept MIX Noordoost te lanceren op de Duitse markt. Enerzijds om bezoekers te inspireren ook de beurs in Hardenberg te bezoeken. Het is immers maar 199 km. En anderzijds om Duitse exposanten naar onze beurs te krijgen en zaken doen over de grens te stimuleren. Benieuwd hoe dat gaat uitpakken?

In de volgende blog lees je er meer over!

Groetjes Maaike

Marketeer | Strateeg | Conceptmaker

Scroll naar top