Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

MIX in de maak: balans opmaken

Ook vandaag start ik mijn werkdag weer vanuit huis. Het is nog donker buiten en flink koud. Het is eind December en we zitten middenin de donkere dagen voor Kerst. Ondertussen bedenk ik me hoeveel dagen ik inmiddels al vanuit dit kamertje heb gewerkt? Ik heb ze niet geteld maar de conclusie is veel.

Afgelopen zomer ging het even de goede kant op. We werkten 50/50 op kantoor en vanuit huis. Een lekkere combinatie! Op het werk heb je de gezelligheid van je collega’s, je kan gemakkelijker samenwerken en overleggen en samen genieten van een lunch van De Koffiepot. Maar ook thuiswerken heeft soms z’n voordelen als je je goed moet concentreren op een bepaald stuk zoals deze blog bijvoorbeeld. Nu werken we weer volledig vanuit huis. Tijd om de balans van dit jaar op te maken.   

Deze laatste weken van December zijn we voor MIX Noordoost de planning voor 2022 aan het afronden. Het team is de afgelopen tijd uitgebreid. Tim Lensen is sinds september gestart als accountmanager en is samen met Thomas Eilders verantwoordelijk voor exposanten. Onze collega Rozemarijn Spieard gaat ook meewerken aan het marketing gedeelte van MIX Noordoost. En dat betekent dat we met z’n tweetjes verantwoordelijk zijn voor de bezoekers. Fijn! Er is namelijk nog voldoende werk.

In februari starten we met een Marketing MIX Academy. Een LinkedIn training voor ondernemers uit de maakindustrie. Je wordt als ondernemer meegenomen in de wereld van social selling. Je werkt aan je merkpositionering en leert hoe je op een eenvoudige manier zichtbaar kan zijn, je bedrijf kan positioneren en nieuwe opdrachten kan binnenhalen. De training bestaat uit 3 ontbijtsessies van 7.30 – 10.00 uur en er is plek voor 50 deelnemers. Begin januari kun je je opgeven via o.a. onze website. Mocht je alvast een plekje willen reserveren, stuur me dan even een berichtje.

Verder werken we aan het mediaplan voor werving van bezoekers en uiteraard onze naamsbekendheid. Want dat heeft MIX nog wel nodig. In november en december heb je ons al in verschillende vakbladen en online terug kunnen vinden. In het voorjaar van 2022 zal dit nog veel meer worden. Tim en Thomas werken de komende maanden hard aan het werven van nieuwe exposanten. Roos en ik ondersteunen hen met het uitzetten van acties. Een leuke wisselwerking!

Het is toch een gek idee dat over 5 maanden de eerste editie van MIX Noordoost plaats gaat vinden. Eindelijk! We hebben er lang op moeten wachten!

Voor nu ga ik genieten van een weekje vakantie en de gezellige feestdagen. Geniet van de feestdagen en tot in 2022!

Groetjes Maaike

Marketeer | Strateeg | Conceptmaker

Scroll naar top