MIX in de maak: back in business

De zomervakantie is weer achter de rug. En we zijn inmiddels weer hard aan het werk. Back in business. Zo voelt het bijna! Wij hebben het eerste event van Easyfairs van dit najaar kunnen bezoeken in Gorinchem. Nog op gepaste afstand, met verbrede gangpaden en een ruim opgezet restaurant. Het is zo fijn om met eigen ogen te zien wat er weer mogelijk is! Ook in Evenementenhal in Hardenberg is eindelijk de bedrijvigheid terug. Er worden stands opgebouwd, vrachtwagens rijden af en aan, personeel loopt door de hallen en muziek knalt door de speakers. Heerlijk!  

De komende weken staan voor ons in het teken van zoveel mogelijk inspiratie opdoen bij verschillende beurzen. Een beetje gluren bij de buren! Van installatie vakbeurs tot een vakbeurs voor de pluimveehouderij. Een beurs voor de openbare ruimte, de camperbeurs en METAVAK, een vakbeurs voor de metaalindustrie. Lekker divers! Voor marketeers is dit denk ik één van de leuke momenten in het jaar. Lekker struinen door de hallen en ideeën op doen. Hoe is een beursvloer opgebouwd? Welke visuele communicatie wordt er gebruikt? Hoe ziet het kennisprogramma er uit? En op welke manier worden bezoekers verrast? Allemaal zaken waar ik op let tijdens mij bezoek aan een event. Al deze input neem ik mee en samen met het team bepalen we vervolgens wat past bij het concept van MIX Noordoost.

Voor MIX Noordoost hebben we nog even de tijd! We gaan langzamerhand richting de operationele fase. Voor m’n gevoel kunnen we de komende maanden concreet zaken opleveren. De ideeën die we al langer op de plank hebben liggen, gaan we dit najaar ook daadwerkelijk uitwerken. En dat is ontzettend leuk om mee bezig te zijn!

Ook merken we dat ondernemers een stip op de horizon zien. Uit gesprekken van onze sales collega’s horen we positieve signalen. Men wil weer vooruit kijken! De afgelopen weken hebben wij een aantal nieuwe ondernemers aan ons deelnemersveld mogen toevoegen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Samen met hen gaan we er hard aan werken om de maakindustrie op de kaart te zetten. 

Hopelijk kan ik je in de volgende blog vertellen welke ideeën wij tijdens onze beursbezoeken hebben opgedaan en hoe jij dat op MIX Noordoost in 2022 terug kunt zien.

Groetjes Maaike

Marketeer | Strateeg | Conceptmaker

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top