Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Waarom MIX Noordoost bezoeken?

MIX Noordoost is er voor de maker van vandaag en morgen
Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de kennissessies en in het productaanbod van de exposanten. De kennis van vandaag! Maar ook is MIX Noordoost een plek waar je je kan laten inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. Zaken die niet direct toepasbaar zijn maar die ter inspiratie dienen. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie van morgen, volgend jaar misschien wel de kennis van vandaag is! Daarnaast richt MIX Noordoost zich letterlijk op de maker van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier! 

De showroom voor de vakman uit de maakindustrie
Tijdens MIX Noordoost vind je als bezoeker exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie, alles is te vinden op MIX Noordoost! Dit complete aanbod maakt dat dit voor jou, als vakman uit de maakindustrie, een ware showroom is. Je kan jouw technische vraagstukken voorleggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet daarnaast jouw collega’s uit de branche of laat je inspireren door de nieuwste innovaties. 

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio.

Actueel

Ontdek nieuwe producten en innovaties in onder andere de Technologiestraat en bij de nieuwe standhouders.

Bespaar tijd

Met het efficiënte beursconcept van MIX Noordoost bespaar jij tijd. In één dag ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de maakindustrie in Noordoost-Nederland.

Kennis

In het ‘Visit the Future Kennistheater’ worden actuele onderwerpen besproken in kennissessies, workshops en ronde tafelsessies.

Netwerken

Ons kent ons in Noordoost-Nederland; de ideale plek om jouw netwerk te onderhouden of uit te breiden inclusief luxe catering.

Ontdek onze Technologiestraat

Ontmoet vooraanstaande robotleveranciers om jouw productieproces te robotiseren. Automatisering en robotisering worden steeds belangrijker binnen de maakindustrie, hier liggen enorme kansen – maar er liggen ook nog veel technische vraagstukken. Op de Technologiestraat van MIX Noordoost komen deze technische vraagstukken samen met slimme oplossingen: de allernieuwste productietechnieken die je kunt voelen, zien en beleven.

Visit the Future Kennistheater

Niks is zo veranderlijk als de Maakindustrie, hoe werk jij aan jouw kennis? MIX Noordoost speelt hier op in met een uitgebreid kennisprogramma. Volg kennissessies, workshops en paneldiscussies in het kennistheater en neem een kijkje in de toekomst van de Maakindustrie van Noordoost Nederland.

SmartBadge technologie

Tijdens MIX Noordoost wordt een beursbezoek nog eenvoudiger door de SmartBadge technologie. Bij binnenkomst ontvang je een bezoekersbadge waarmee je interessante stands kunt scannen. Hierdoor heb je na afloop van jouw bezoek aan MIX Noordoost alle informatie van de gescande stands direct in je mailbox. Wil je weten welke voordelen dit voor jouw beursbezoek nog meer oplevert?