Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Bespaar tijd met het unieke concept

MIX Noordoost is het event voor de maakindustrie in Noordoost Nederland waar technische vraagstukken en slimme oplossingen samenkomen.

MIX Noordoost brengt de verwachtingen van de exposant en de bezoeker bij elkaar. Hiervoor hebben we onder andere volledig nieuwe standbouw ontwikkeld. Bezoekers kunnen dankzij deze nieuwe standbouw in één oogopslag zien wat de exposant te bieden heeft. Het product van de exposant staat écht in de spotlight met deze nieuwe standbouw.

Actueel

Ontdek nieuwe producten en innovaties in o.a. de Technologiestraat en bij de nieuwe standhouders.

Bespaar tijd

Met het efficiënte beursconcept van MIX Noordoost bespaar jij tijd. In één dag ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de maakindustrie in Noordoost-Nederland.

Kennis

In het ‘Visit the Future Kennistheater’ worden actuele onderwerpen besproken in kennissessies, workshops en ronde tafelsessies.

Netwerken

Ons kent ons in Noordoost-Nederland; de ideale plek om jouw netwerk te onderhouden of uit te breiden inclusief luxe catering.

Ontdek onze Technologiestraat

Ontmoet vooraanstaande robotleveranciers om jouw productieproces te robotiseren. Automatisering en robotisering worden steeds belangrijker binnen de maakindustrie, hier liggen enorme kansen – maar er liggen ook nog veel technische vraagstukken. Op de Technologiestraat van MIX Noordoost komen deze technische vraagstukken samen met slimme oplossingen: de allernieuwste productietechnieken die je kunt voelen, zien en beleven.

Visit the Future Kennistheater

Niks is zo veranderlijk als de Maakindustrie, hoe werk jij aan jouw kennis? MIX Noordoost speelt hier op in met een uitgebreid kennisprogramma. Volg kennissessies, workshops en paneldiscussies in het kennistheater en neem een kijkje in de toekomst van de Maakindustrie van Noordoost Nederland.