Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Bespaar tijd met het unieke concept

MIX Noordoost is het event voor de maakindustrie in Noordoost Nederland waar technische vraagstukken en slimme oplossingen samenkomen.

MIX Noordoost brengt de verwachtingen van de exposant en de bezoeker bij elkaar, dit event is een compleet uniek concept! We hebben hiervoor een compleet nieuwe standbouw ontwikkeld. Als bezoeker heb je middels deze nieuwe standbouw in één oogopslag zichtbaar wat de exposant qua product/dienst te bieden heeft. Door deze extra beleving op de beursvloer, is het voor jou als bezoeker aantrekkelijker en kan je tijdens de zoektocht naar relevante informatie over een product direct zien wat interessant is voor jou. Kortom focus op product en sneller kunnen schakelen tijdens jouw bezoek aan MIX Noordoost!

Samenwerken wordt nog eenvoudiger als je elkaar kent!

Maakindustrie bedrijven uit de regio voor de regio. Zij zijn de grote kracht van deze vakbeurs. De kennis die zij in huis hebben en de verschillende componenten die samen met andere exposanten voor jouw eindproduct kunnen zorgen, zorgt ervoor dat het resultaat niet uit het oog verloren wordt. Samen creëren we oplossingen in de maakindustrie en zijn we klaar voor de toekomst.

Actueel

Ontdek nieuwe producten en innovaties in onder andere de Technologiestraat en bij de nieuwe standhouders.

Bespaar tijd

Met het efficiënte beursconcept van MIX Noordoost bespaar jij tijd. In één dag ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de maakindustrie in Noordoost-Nederland.

Kennis

In het ‘Visit the Future Kennistheater’ worden actuele onderwerpen besproken in kennissessies, workshops en ronde tafelsessies.

Netwerken

Ons kent ons in Noordoost-Nederland; de ideale plek om jouw netwerk te onderhouden of uit te breiden inclusief luxe catering.

Ontdek onze Technologiestraat

Ontmoet vooraanstaande robotleveranciers om jouw productieproces te robotiseren. Automatisering en robotisering worden steeds belangrijker binnen de maakindustrie, hier liggen enorme kansen – maar er liggen ook nog veel technische vraagstukken. Op de Technologiestraat van MIX Noordoost komen deze technische vraagstukken samen met slimme oplossingen: de allernieuwste productietechnieken die je kunt voelen, zien en beleven.

Visit the Future Kennistheater

Niks is zo veranderlijk als de Maakindustrie, hoe werk jij aan jouw kennis? MIX Noordoost speelt hier op in met een uitgebreid kennisprogramma. Volg kennissessies, workshops en paneldiscussies in het kennistheater en neem een kijkje in de toekomst van de Maakindustrie van Noordoost Nederland.

SmartBadge technologie

Tijdens MIX Noordoost wordt een beursbezoek nog eenvoudiger door de SmartBadge technologie. Bij binnenkomst ontvang je een bezoekersbadge waarmee je interessante stands kunt scannen. Hierdoor heb je na afloop van jouw bezoek aan MIX Noordoost alle informatie van de gescande stands direct in je mailbox. Wil je weten welke voordelen dit voor jouw beursbezoek nog meer oplevert?

Scroll naar top