Bezoekers​
Smart Badge

Maak kennis met de SmartBadge technologie!

Vanaf de komende editie van MIX Noordoost wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands de volgende dag in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge - Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid

2. Jij ontvangt de volgende dag alle verzamelde exposanteninformatie per mail

Jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Jij weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Jij wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt.

Scroll naar top