Nieuwe vakbeurs voor maakindustrie op 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – Beursorganisator en eigenaar van Evenementenhal Hardenberg – Easyfairs – lanceert op 18 en 19 mei 2022 een gloednieuwe vakbeurs: Maakindustrie Expo (MIX) Noordoost. “De regio Noordoost-Nederland biedt eindeloze kansen voor maakbedrijven. Het is een broedplaats voor startups en barst van de mkb’s. Er is een goede relatie met onderwijs- en overheidsinstanties en de regio is goed bereikbaar voor omliggende regio’s en West-Duitsland”, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens de beursorganisatie.

Deze nieuwe vakbeurs is een plek waar kennis en innovaties worden gedeeld en waar bezoekers in contact komen met toeleveranciers. “De bezoeker van MIX Noordoost heeft handvaten nodig om zijn dagelijkse werkzaamheden te verbeteren en om zijn bedrijf toekomstbestendig te maken. Kennis opdoen is een must, net als het delen van ervaringen. Dat kan op MIX Noordoost. Bovendien halen we verschillende experiences naar de beurs om beleving toe te voegen aan het concept”, zegt Plaggenmarsch. Inmiddels is de beursvloer gegroeid naar 120 exposanten verdeeld over drie beurshallen.

De lancering van MIX Noordoost stond aanvankelijk gepland voor 2020, maar de beurs is meerdere keren verplaatst vanwege het coronavirus. Dat gold ook voor meer beurzen in de maakindustrie,. Door verplaatsingen van al deze beurzen wordt MIX Noordoost de eerste fysieke ontmoeting voor de maakindustrie sinds lange tijd.

De eerste editie van MIX Noordoost is te bezoeken op woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.mixnoordoost.nl

Scroll naar top